Maaterä terrariassa? (2023)

Table of Contents

Mikä on helpoin tapa saada Terra Blade?

Tarvitset kolme Broken Hero Swords -miekkaa Terra Bladen luomiseen(kaksi, jos pelaat PC:llä viimeisimmän päivityksen jälkeen). Yhdistä (Mythril/Orithcalum Anvilissa) Broken Hero Sword ja Night's Edge saadaksesi True Night's Edgen. Yhdistä sitten Excalibur ja Broken Hero Sword luodaksesi True Excalibur.

Miten saat oikean terraterän Terrariaan?

tModLoader-versio, Terra Blade tulee saatavillevoitettuaan Planteran. Muissa versioissa sen saaminen vaatii yhden/kaikkien mekaanisten pommien päihittämisen.

Onko parempaa miekkaa kuin Terra Blade?

Terra Bladella on hieman nopeampi nopeus ja enemmän takaiskua, ja se lävistää kohteiden läpi, ja toisin kuin Influx Waver, se ei ole riippuvainen automaattisesta kohdistuksesta. Kuitenkin,Influx Waver taistelee yhtä kohdetta vastaan.

Onko Terra Blade ennen istutusta?

Terra-terää ei tarvitse nerfoida. 1) Se ei ole post plantera. Saat sen ennen planteraa. Muista, että sinun on käytettävä todellista yön reunaa, todellista excaliburia ja toista rikkoutunutta sankarimiekkaa saadaksesi sen.

Onko lentävä lohikäärme vai Terra Blade parempi?

Lentävän lohikäärmeen ammukset voivat kulkea maaston läpi ja lävistää 3 maalia, kun taas Terra Blade ei voi tehdä niin.Terra Bladella on suurempi vahinko ja heilahdusnopeus, mutta ammus on hieman hitaampi kuin Flying Dragon's, siinä on myös pienempi hitbox.

Mikä on Terrarian harvinaisin miekka?

Arkhaliton myös ainoa Hardmodea edeltävä ase, joka pystyy saavuttamaan pelin korkeimman harvinaisuuden, joka on Purple.

Mikä on harvinaisin ase Terrariassa?

TheLiman henkilökuntasillä on pienin pudotusmahdollisuus kaikista pelin esineistä ja on siksi harvinaisin.

Mikä on vahvin terä Terrariassa?

Paras terä. Joten, TL;DR – tehokkain miekka, jonka voit valmistaa, onZenith. Zenith on yksi Terrarian parhaista aseista ja tuhoaa kaikki viholliset helposti.

Onko Meowmere paras miekka?

Meowmerella on kaikista pelin aseista korkein listattu perusvaurio räjähteitä lukuun ottamatta. Kuitenkin muissa loppupeliaseissa, kuten Zenith, Terrarian tai Star Wrath, on usein paljon korkeampi DPS, esim. listaamattomien bonusten takia. Sitä kutsuttiin ennen julkaisua nimellä Meowmur.

Onko Meowmere parempi kuin Terra Blade?

sillä aikaaMeowmere on yksi pelin parhaista aseista, ja se on helposti useita kertoja parempi kuin Terra Blade. myös meowmere ampuu ammuksen, joka hyökkää 4 vihollisen läpi ja räjähtää 5. päivänä. terra-terä läpäisee 2 vihollista ja päättyy kolmanteen.

Miksi en voi valmistaa Terra Bladea?

Terra Bladen luomiseen tarvitaan joko Light's Bane tai Blood Butcherer. The Light's Bane vaatii materiaaleja, jotka ovat ominaisia ​​The Corruptionin maailmalle, kun taas Blood Butcherer vaatii materiaalia, joka on ominaista The Crimsonin maailmalle.

Voitko saada särkyneen sankarimiekan ennen Planteraa?

Voidaan nyt hankkia vasta, kun Plantera on voitettu, koska Mothron ei enää kutee ennen sitä.

Onko Terra Edge parempi kuin Terra Blade?

Se on vaihtoehto vanilja-aseelle Terra Blade, jolla on vähemmän ammusten vaurioita, mutta sillä on kyky tehdä enemmän vahinkoa ja henkivarkauksia lähitaisteluissa. Sen paras muuntaja on Legendary.
...
Terra Edge.
TyyppiAse – Askartelumateriaali
Vahingoittaa112 lähitaistelua
Knockback6,25 (vahva)
Kriittinen mahdollisuus4 %
Käytä aikaa16 Erittäin nopea
7 riviä lisää

Voitko ohittaa Planteran?

Ei ole mahdollista ohittaa Mechanical Bosseja, Planteraa ja Golemiakoska heidän kuolemansa laukaisevat suoraan pelin seuraavat vastaavat vaiheet, joten sen sijaan valmistaudu ja voita heidät. Voit milloin tahansa taistella Duke Fishronia ja Pirate Invasionia vastaan ​​lisäsaaliista.

Mikä muuttui Planteran tappamisen jälkeen?

Tehdaspudottaa temppeliavaimentappion jälkeen pääsyn viidakkotemppeliin.

Mikä on paras ase ennen Planteraa?

TheTrue Excalibur tai True Night's Edgeovat vahvoja valintoja Planteraa vastaan ​​riippuen siitä, onko sinun helpompi löytää ylimääräistä klorofyyttiä vai ylimääräisiä sieluja.

Mikä on paras ase taistella Moon Lordia vastaan?

Silti,Stardust Dragon Staffon ehkä paras ase tähän taisteluun. Se kutsuu lohikäärmeen, joka pitenee jokaisella lisäkutsulla ja kulkee lohkojen läpi aiheuttaen vahinkoa vihollisille. Stardust Dragon Staff on valmistettu käyttämällä 18 Stardust Fragmenttia muinaisessa manipulaattorissa.

Mikä on paras ase taistella kuun Lordia vastaan?

Auringonpurkauson vahvin saatavilla oleva lähitaisteluase, joka tekee valtavia lävistysvaurioita pomon kaikille osille.

Onko Flairon parempi kuin Terra Blade?

no, ne ovat molemmat loistavia aseita ja todella kiihkeää keskustelua, mutta minun on edettävä tyylikkyyden kanssa. flairon on suosikkiaseeni koko pelissä ja rakastan kuplia. terra blade on myös yksi suosikkiaseistani pelissä, muttaflairon ylittää sen hieman. lajitella dps:n mukaan.

Mikä on nopein Terraria-hakku?

TheShroomite Digging Clawon Hardmode, Planteran jälkeinen hakku ja kirves. Se pystyy louhimaan kaikentyyppisiä lohkoja Lihzahrd Bricksia lukuun ottamatta. Se on pelin nopein hakku. Se tuottaa 15 hakkuiskua sekunnissa ilman muutoksia ja 20 Legendary-muuntimella.

Mikä on legendaarisin miekka?

1.Excalibur: Kuuluisin legendaarinen miekka. Brittien hallitsijan Arthur Pendragonin sanottiin vetäneen tämän legendaarisen miekan kivestä ja alasimesta, kun kukaan muu ei voinut – ainakin useimmissa legendan kertomuksissa.

Onko Terrariassa tommy-ase?

Tommy Gun on Hardmode-ase, jonka Snowman Gangstas pudottaa Frost Legion -tapahtuman aikana.
...
Konepistooli.
TyyppiAse
Harvinaisuus
Myydä150
7 riviä lisää

Onko Terrariassa ydinaseita?

Mini Nuke I on eräänlainen rakettiammus. Toisin kuin Mini Nuke II, se ei tuhoa laattoja. Se on suora päivitys Rocket III:lle, joka tuottaa enemmän vahinkoa suuremmalla räjähdyksen säteellä, mutta pienemmällä takaiskulla.

Mikä on nopein miekka Terrariassa?

TheHaiseva Baghnakhsovat pelin nopein lähitaisteluase.

Mikä on Terrarian toiseksi paras miekka?

Star Wrathon Terrarian toiseksi tehokkain miekka. Se on harvinainen pisara Moon Lordilta, pelin viimeiseltä pomolta. Star Wrath on miekka, joka voi ampua tähtiä ja jolla on korkea perusvaurio.

Mikä on Terrarian suosituin panssari?

Auringonpurkauson pelin paras panssari pelkästään puolustuksen kannalta. Ainoa tapa valmistaa se on Luminite-tankoilla, jotka lopullinen pomo pudottaa, ja Solar Fragmenteilla, jotka pudotetaan ennen lopullista pomoa saamasi pilarit.

Mikä on äänekkäin ase Terrariassa?

Vortex Beater- Terraria-viikko.

Onko jumalallinen paras terraria?

Paras universaali muuntaja on Godly tai Demonic. Nämä kaksi muuntajaa eroavat vain takaiskusta, jota ei pidetä kovin hyödyllisenä (tai edes hyödyllisenä) monissa tilanteissa. Ero knockbackissa on myös niin vähäinen, että Godlya ja Demonic voidaan käsitellä samana muuntajana.

Onko Terrariassa mestarimiekka?

Master Sword on muokattava Hardmode, Planteran jälkeinen miekka. Se on päivitetty versio Goddess Swordista; pidä siitä, heilautettuasi sitä ja pitämällä hiiren vasenta painiketta painettuna, miekka laukaisee Skyward Strike -iskun.

Mikä on suurin vahinko Zenith?

Zenith maksimoi noin70 000 DPSyhtä kohdetta vastaan.

Kuka on paras miekka DPS?

  • Kaeya toimii loistavasti sekä DPS:nä että tukena Genshin Impactissa. DPS:nä hänellä on tällä hetkellä korkein Normal Attack -skaalaus kaikista miekan käyttäjistä. ...
  • Albedo on helposti yksi Genshin Impactin parhaista tuista. ...
  • On vaikea uskoa, että Xingqiu on neljän tähden hahmo Genshin Impactissa.
30. elokuuta 2022

Mikä on paras Terraria-ase?

1 S.D.M.G.

Yksi Terrarian vahvimmista aseista, S.D.M.G. on suuri potentiaali, jos käytät sitä oikein. S.M.D.G. tekee 85 vahinkoa ja sillä on 14 prosentin kriittinen mahdollisuus.

Kuinka harvinainen Meowmere on?

Tilastollisesti sinulla on 1/9 mahdollisuus saada Meowmere per Moon Lord tappaa. Realistisesti se voi viedä enemmän kuin yhdeksän syntymäpäiväongelman vuoksi. Viime kädessä ainoa oikea neuvo on vain jatkaa tappojen jauhamista.

Mikä ase on vahvempi kuin zeniitti Terrariassa?

Tähtien vihaalähitaisteluvaurio on 110 + 220 ammuksen vauriota sekä 16 käyttöaikaa (erittäin nopea), mikä tekee siitä korkeimman DPS-kohteen zeniittiä lukuun ottamatta, jota seuraa meowmere (200 vahinkoa, 16 käyttöaikaa) ja sitten aamupäivä (150 vahinkoa, 16 käyttökertaa) aika).

Onko Terraprisma paras ase?

Se on Terrarian paras kutsuase DPS:n suhteen. Haittana on kuitenkin sen lyhyt kantama. Koska Terraprisma ei liiku lohkojen läpi, vaikka se on luultavasti paras/suurin saatavilla oleva vahinkokutsuase, jotkut pelaajat saattavat valita kätyrinsä, jotka jättävät kokonaan huomiotta lohkot, kuten Xeno Staffin UFOt.

Voitko saada Meowmeren normaalitilassa?

Meowmere on äärimmäisen harvinainen, koska on vain yksi tapa saada se: kukistamalla Moon Lord ja toivomalla, että se pudottaa harvinaisen saaliin. Moon Lord on Terrarian viimeinen pomo, joten siihen pisteeseen pääseminen edellyttää koko pelin läpikäymistä, Lunatic Cultistin voittamista ja sitä seuraavien Lunar-tapahtumien kokemista.

Kuinka tehdä Muramasa?

Tämä miekkaei voida muotoillaja löytyy vain Dungeonin sisältä.

Voitko saada sateenkaaren aseen ennen Planteraa?

Rainbow Gun on Hardmode,tehtaan jälkeinenmaaginen ase.

Ketä vastaan ​​minun pitäisi taistella Planteran jälkeen?

Planteran voittamisen jälkeen sinun pitäisi pystyä avaamaan sen lukitusGolem pomo"Lihzahrd-temppelin" sisällä maanalaisessa viidakossa.

Kuteeko Mothron vasta Planteran jälkeen?

Mothron on voimakas lentävä vihollinen, joka syntyy Solar Eclipse -tapahtuman aikana ja kulkee Blocksin läpi.Se voi syntyä vasta sen jälkeen, kun: Mech Bosses on voitettu, Plantera on voitettu.

Onko death sirppi parempi kuin Terra Blade?

Legendaarinen Death Sickle tekee 81 vahinkoa (ilman tulisämpylää) ja sillä on erittäin nopea nopeus jatkuvalla hyökkäyksellä ja erikoiskyvyllä (joka kestää paljon pidempään kuin Terran erikois) ja Ruthless Terra Blade tekee 112 vahinkoa (jossa tulisässi) ja sinun on napsautettava jokaista swingiä, ja sinulla on myös erityinen hyökkäys.

Onko Terra Blade parempi kuin True Excalibur?

Terra terä:Hitaampi ammuksen nopeus, mutta suurempi vahinko kuin todellinen excalibur. Todellinen excalibur: Nopea ammus, mutta vähemmän vahinkoa. True Night's Edge: iso ammus ja enemmän vahinkoa kuin terra-terä, mutta hidas.

Onko True Nights Edge parempi kuin Excalibur?

Niiden samankaltaisten ominaisuuksien ja vastaavien ominaisuuksien vuoksiTrue Night's Edgeä voidaan verrata True Excaliburiin: True Night's Edge tekee -2,78 % / 30 % enemmän vahinkoa, mutta on vain 77,78 % nopeampi.

Mikä on harvinaisin pisara Terrariassa?

1Liman henkilökunta

Slime Staffilla on pienin pudotusmahdollisuus kaikista pelin esineistä, ja siksi se on harvinaisin.

Onko Terra Blade parempi kuin Meowmere?

sillä aikaaMeowmere on yksi pelin parhaista aseista, ja se on helposti useita kertoja parempi kuin Terra Blade. myös meowmere ampuu ammuksen, joka hyökkää 4 vihollisen läpi ja räjähtää 5. päivänä. terra-terä läpäisee 2 vihollista ja päättyy kolmanteen.

Onko koodi 1 HYVÄ Terraria?

Koodi 1 onvahvin pre-Skeletron yoyo.

Mikä on kuumin hakku Terrariassa?

TheSula hakkuon paras pre-Hardmode-hakku, joka pystyy louhimaan Hardmode-malmeja, joten se on erittäin tärkeä työkalu. Sillä on kätevät sivuedut: se lähettää valoa ja aiheuttaa On Fire!

Mikä on tyylikkäin Terraria-miekka?

Paras terä. Joten, TL;DR – tehokkain miekka, jonka voit valmistaa, onZenith. Zenith on yksi Terrarian parhaista aseista ja tuhoaa kaikki viholliset helposti.

Mikä on Terrariassa toimivin ase?

Terraprisma. Voisi sanoa, että Terraprisma on yksi Terrarian tehokkaimmista aseista. Valon keisarinna pudottaa jälkeisen aseen, jonka saatat kohdata maanalaisessa viidakossa.

Onko Terra Blade parempi kuin nights edge?

Terra terä:Hitaampi ammuksen nopeus, mutta suurempi vahinko kuin todellinen excalibur. Todellinen excalibur: Nopea ammus, mutta vähemmän vahinkoa. True Night's Edge: iso ammus ja enemmän vahinkoa kuin terra-terä, mutta hidas.

Mikä on vahvin veitsi Terrariassa?

Perustasolla,Psykoveitsion sidottu Fetid Baghnakhsin kanssa "pelin nopeimman lähitaisteluaseen" tittelistä.

Onko Zenith vahvempi kuin Meowmere?

Meowmerella on kaikista pelin aseista korkein listattu perusvaurio räjähteitä lukuun ottamatta. Kuitenkin,muilla loppupeliaseilla, kuten Zenith, Terrarian tai Star Wrath, on usein paljon korkeampi DPS, esim. listaamattomien bonusten takia. Sitä kutsuttiin ennen julkaisua nimellä Meowmur.

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated: 10/07/2023

Views: 5635

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.